Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем със включването на скоростите!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем със включването на скоростите!

Колата е Алфа Ромео 145 1.4 t.s. колата си вървеше нормално и когато реших да превключа от 3та на 4та скорост заяде и не искаше да влезне,след това не можах да включа нито 1 скорост!Спрях и при повторни опити да включа предавка някак си успях,прибрах се до вкъщи 1км и пред блока опитах да тръгна на 1ва и се появи виене със тракане,съединителя отлепя нормално,не тресе,къде е проблема ? Моля помогнете!!!

ми той проблема мисля,че ти е ясен,а преди да се отвори кутията едва ли някой ще ти каже нещо,може само да се гадае!
    156 2.0TS 155к.с.+ремап

Comment

Има една пластмаса която попринцип се чупи.Това ти е най добрия вариант.Като сфалиш кожата на лоста тя се вижда

Alfa Romeo 146 1.6 TS '98 - EX ; Alfa Romeo 156 1.9 JTD '00 ; Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD 16v '03 - ex ; Alfa Romeo 166 2.4 20v '04 Alfa Romeo 159 SW 2.4 20v '07

Comment

може да са синхронизатори което е лошият вариант
        -------------------------------
        ALFA ROMEO 146 1.8 Twin Spark with head from QV - EX
        ALFA ROMEO 159 1.9 JTDm 16V , 150+++

Comment

Първоначално публикувано от d1lian Покажи съобщение
          Има една пластмаса която попринцип се чупи.Това ти е най добрия вариант.Като сфалиш кожата на лоста тя се вижда

Ако е това, за което си мисля, май не може да причини точно тези симптоми? По-скоро леко неудобство...
          GTV 2.0 TS '95
          Alfa 145 1.6 Boxer '96 - ex

Comment

Първоначално публикувано от pinkmousy Покажи съобщение
            Ако е това, за което си мисля, май не може да причини точно тези симптоми? По-скоро леко неудобство...
            Чупенето на тази пластмаса за съжаление в може да доведе до доста голямо неудобство. Случвало ми се е на старата кола да се счупи и да мога само трета и четвърта да включа. В случая обаче:

Първоначално публикувано от majarina Покажи съобщение
            ...опитах да тръгна на 1ва и се появи виене със тракане,съединителя отлепя нормално,не тресе,къде е проблема ? !!!
            по-скоро съм на мнение, че е нещо друго. Това виене и тракане, не са добри симптоми. Но най-точно ще кажат в сервиза. Успех с ремонта и дано е нещо малко!
            Ден без бира е загубен ден!

Ex Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
            Ex Alfa Romeo 146 1.4 Junior

Comment

Working...
            X